Ontruimen: snel, discreet en duidelijk.

Een ontruiming gaat vaak gepaard met emotionele en stress situaties. Of u nu zelf deze ontruiming aanvraagt of iemand anders doet dit voor u, wij nemen u alle zorgen uit handen zodat u de aandacht volledig kunt richten op belangrijkere zaken.

 

 

 

Kortom, de woning wordt leeg en bezemschoon opgeleverd conform voorwaarden verhuurder. De te verrichten werkzaamheden worden in overleg met u bepaald. De situatie zal altijd van te voren met u worden bekeken waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt.

 

Onze kenmerken zijn :  snelheid, discretie en duidelijkheid.

Wij kunnen zorgen voor:

  • Afvoer huisraad
  • Afvoer grofvuil
  • Vloerbedekking verwijderen
  • Kleine herstelwerkzaamheden

 

Vervuilde woningen

Helaas is de vereenzaming een steeds groter wordend probleem in onze samenleving. Daarnaast verwacht de overheid dat mensen met een psychiatrische aandoening langer thuis blijven wonen met behulp van hun netwerk. Dit is niet altijd voor iedereen haalbaar en vaak door droevige omstandigheden kunnen mensen in een isolement raken.

 

Zaken zoals het huishouden kunnen niet meer overzien worden en gevolg hiervan kan zijn dat de woning enigszins vervuild raakt. Er wordt van alles verzameld waardoor dit uiteindelijk een gevaar voor de gezondheid kan opleveren

 

Opa Jos kan hierbij een helpende hand bieden. Wij ruimen alles netjes op en de woning krijgt een grondige schoonmaakbeurt. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd en hierbij wordt de nodige discretie in acht wordt genomen. Dit kan een moeilijk proces zijn en indien nodig kunnen we de geschikte begeleiding aanbieden

 


 

Contact opnemen