Verhuizen? Opa Jos is gespecialiseerd in (kleine) verhuizingen.

Dit wil echter niet zeggen dat wij geen grote verhuizingen aankunnen, er werken namelijk hele sterke mannen bij Opa Jos. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Alles is bespreekbaar!

Wilt u alleen de zware meubels verhuizen of wilt u dat wij de complete verhuizing verzorgen, alles is bespreekbaar. Ook het inpakwerk en verhuisklaar maken is een van de specialiteiten van Opa Jos. Uw verhuizing wordt door ons vakkundig uitgevoerd. Door onze jarenlange contacten kunnen wij zelfs bemiddelen in de overige werkzaamheden zoals bijv. schilderwerk, behangen, stoffering etc.  Wij werken uitsluitend met erkende bedrijven.

 

Emotioneel

Verhuizen kan een emotionele gebeurtenis zijn. Wij zorgen ervoor dat u op een prettige manier de verhuizing zult ervaren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij op een zeer respectvolle en empathische manier werken en nemen wij u “alle zorgen uit handen”.

 

Tijdelijke opslag?

Het kan voorkomen dat uw inboedel tijdelijk dient opgeslagen te worden. Zoals bij een verbouwing, verhuizing of uw nieuwe woning wordt nog niet opgeleverd. Wij kunnen er dan voor zorgen dat uw inboedel/huisraad wordt opgeslagen. Wij werken nauw samen met een Selfstorage bedrijf waarvoor wij het transport kunnen verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.