Opa Jos. Dat zijn wij.

Opa Jos is ontstaan uit het voormalige Bazaar Boekend en de winkel Opa Jos. Deze laatste was al een dochteronderneming maar doordat we merkten dat er soms wat verwarring kon ontstaan over waar mensen nu waarvoor bij wie moesten hebben we besloten om alles voortaan onder de naam Opa Jos te gaan doen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een veel omvattend bedrijf waar we trots op zijn. .

 

 

Onze missie/visie

Bij Opa Jos vinden we het erg belangrijk om mensen te kunnen helpen. Bij ons is niets te gek en alles kan gevraagd worden. Samen gaan we dan op zoek naar een passende oplossing. Wij denken graag mee en Flexibiliteit, snelheid en integerheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zal je merken in alle afdelingen; of je nu verhuisd wordt of dat je in de winkel een kijkje komt nemen.

FAQ

We proberen hieronder de meest gehoorde vragen te beantwoorden. Blijf echter gewoon vragen stellen want wij beantwoorden alle vragen met veel plezier; schroom dus niet om ons te bellen, mailen of gewoon even  binnen te lopen bij ons winkelpand op de Kloosterstraat.

 

Opa Jos heeft geen webshop, echter is het wel mogelijk om onze spullen online te kopen. Op Facebook en marktplaats plaatsen we geregeld de nieuw binnen gekomen producten (linken erbij plaatsen). Zie je iets leuks? Laat het ons weten zodat we een afspraak kunnen maken hoe verder. Bezorgen is uiteraard ook mogelijk. Je kunt ons bereiken via telefoon, mail, Facebook of marktplaats.

Jazeker! Dit is zelfs onze grootste bedrijfstak; ondanks dat Opa Jos wellicht associaties kan oproepen met gezellige mannen die alleen maar koffie drinken hebben wij gelukkig hele sterke mannen bij ons werken waarvoor niets te zwaar is. Wij staan overal voor open en kunnen alles aan. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Helaas komt het weleens voor dat door een crisissituatie iemand snel moet verhuizen. Dit zijn altijd moeilijke momenten en hoe fijn is het dan wanneer alles snel geregeld kan worden waardoor u zich helemaal kunt richten op uw familielid. Een van onze kenmerken zijn snelheid en flexibiliteit dus neem vooral snel contact met ons op zodat we u kunnen gaan helpen.

Opa Jos haalt zeker spullen op. Het is echter afhankelijk van welke spullen dit zijn. Wanneer het spullen zijn die wij vervolgens naar de stort moeten brengen of niet kunnen verkopen dan kan het zijn dat we hier een vergoeding voor in rekening brengen.

Dit kan zeker voorkomen. Wij zijn vaak op zoek naar mooie, unieke spullen om vervolgens te kunnen verkopen in ons pand op de Venrayseweg 44A. Het is echter helemaal afhankelijk van welke spullen dit zijn. Wanneer dit iets is waar wij al meerdere dingen van in de loods hebben staan kan de kans kleiner zijn dat we dit opkopen. Uiteraard komen we altijd vrijblijvend even langs om te kijken. Het is ook mogelijk om ons via de whats app foto’s toe te sturen. Zie contactgegevens voor meer informatie.

Wij zijn heel blij met allerlei mooie spullen, echter vinden we het fijn als er van tevoren even overlegd wordt; niet alles kunnen we gebruiken, we zitten met een beperkte voorraadruimte. Kleine, nog in goede staat verkerende spullen zijn we altijd blij mee.

Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een bepaald object hebben wij de “U zoekt, opa Jos vindt” kaartjes. Deze liggen in de winkel en kun je invullen. Zodra wij dit object tegen komen zullen we contact met u opnemen. 

Uiteraard gaan wij met de tijd mee en kun je ons vinden op instagram en facebook, hierop zijn we zeer actief en kun je geregeld allerlei leuke producten of weetjes vinden. Daarnaast verkopen wij ook via marktplaats. Ook hebben wij een heuse nieuwsbrief welke we ongeveer 3 keer per jaar verstrekken, schrijf je gerust hiervoor in. Onderaan de website staan de linkjes om ons te kunnen gaan volgen.